Maandag 19 september
Blijf op de hoogte en volg Remco
10 Oktober 2005 | Portugal, Lissabon
We moeten voor het eerst naar school. We weten waar we heen moeten. Alleen bleek het dus dat andere gebouw te zijn. (veel ouder maar wel mooier) In het andere gebouw voor opleidingen als communicatie maakte we al kennis met een traditie. Nieuwe leerlingen worden helemaal onder geklad met verf door oudere jaars. Op onze school hebben we even met Carla, de vrouw van het international office gesproken. Zij heeft ons rondgeleid door de school. Het is een mooie oude school met alle voorzieningen die we nodig hebben. Ons rooster krijgen we morgen maar we zullen ongeveer 5 á 6 vakken gaan volgen. Na het eerste schoolbezoek gingen we met de bus terug die sneller zou moeten zijn. Wij hadden zo onze twijfels want vanaf de bus is het nog ruim 15 minuten lopen naar ons huis. Freya en ik zijn dit dus gaan onderzoeken en hebben deze reis nogmaals gemaakt. Alleen namen we de verkeerde kant van deze bus lijn en kwamen we terecht in Alges. Vanaf hier hebben we toen maar spontaan de trein genomen naar Cascais een badplaats in de buurt van Lissabon. We zijn hier even over het strand gelopen en hebben op de terug weg even wat gegeten bij een indiaans restaurant. Dit was erg leuk en gezellig. Onderweg hebben we ook nog even nagevraagd over wat hoe en waar we een abonnement konden kopen. Hiervoor hadden we eerder die dag al pasfoto’s laten maken. Het abonnement gaan we dus morgen in orde maken. Toen we thuis kwamen hadden we bezoek van Augustino. Hij kwam ons uitnodigen om een keer langs te gaan bij hem thuis. Hij is namelijk erg trots op zijn computers en muziekcollectie.