Handig zo,n buggy! - Reisverslag uit Madeirã, Portugal van Remco Buuren - WaarBenJij.nu Handig zo,n buggy! - Reisverslag uit Madeirã, Portugal van Remco Buuren - WaarBenJij.nu

Handig zo,n buggy!

Blijf op de hoogte en volg Remco

05 Juli 2011 | Portugal, Madeirã

Splash weer zon hoge golf kapot geslagen op mijn zwembad. Die borstcrawl wil nog niet echt lukken maar de kou van het zeewater voel ik niet als ik in deze schitterende omgeving vanuit mijn zwembad uitzicht heb over de oceaan. Jeetje voor 1,50 ga ik 'dit' van de week nog wel een keer doen. Nu ga ik voor Jamie even (stopwoordje inmiddels van die kleine man) een buggy kopen in Funchal. Hier niet....hier niet.... in dat winkelcentrum ook niet mmmm even?? Nou ja geen buggy maar wel even een bootochtje geboekt en heerlijk gegeten bij jawel de pizza hut! Na de tegenvallende snackbar wel even lekker. Morgen dus even dolfijnen, walvissen en zeeschildpadden spotten! Nu ga ik even slapen!

• 04 Juli 2011 - 21:18

Anneke:

hallo kleine en grotemensjes
    wat lees ik nu weer dat gaat maar uit eten en dan nog eens naar de dolfinjen goh ik ben bst een beetje jaloe hoor hahaha nee hor grapj jullie hebben het veriendhoei ishet met mj kleine prins is hij ook in portugal een chameur met de meisjes ach je weet oma mist hem wel he maar goed hier gaat alles nog steeds op rollen en vind het leuk om jullie we te volgen mar goed laat ons evn wel weten hoe hetmet de buggie afloopt als je er een hebt gevonden wil je je dan wee even melden spannenddddddoke lieverdjes van ons ik zou zeggen heel veel xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxvan opa oma pa enma love youxxxx

• 04 Juli 2011 - 21:22

Anneke:

sorry hor de computer letters werken nie meer erg mee