Eerste dag - Reisverslag uit Madeirã, Portugal van Remco Buuren - WaarBenJij.nu Eerste dag - Reisverslag uit Madeirã, Portugal van Remco Buuren - WaarBenJij.nu

Eerste dag

Blijf op de hoogte en volg Remco

04 Juli 2011 | Portugal, Madeirã

O jee ..... Het zal toch niet... zo´n vervelende, krijsende, wiebelende, gillende peuter in het vliegtuig. Ja wel mensen wij gaan gewoon op vakantie met een peuter van nog geen twee jaar. Niet zo´n vuil gezicht trekken want na 4 uur vliegen had hij het heel goed gedaan aldus de inmiddels door Jamie ingepakte vrouw achter ons. En ook in de auto naar ons hotel en op de kamer een voorbeeldig mannetje. We hebben zelfs even samen een dutje kunnen doen met zijn drietjes. Hierna meteen even naar het festival wat in volle gang was, heerlijk zwaardvisje op bij de patatzaak in plaats van dat vieze 4 sterren restaurent voedsel in het hotel voor minder geld. Oeps! foutje... Dan lekker Churros eten terwijl je pootje badend tussen de visjes nog steeds alleen maar kan genieten van elkaar. Onze vakantie is begonnen!

• 03 Juli 2011 - 21:33

Anneke:

hallo lieverds
    zo ik zit er weer achter de laatste keer moest ik afbreken ik hoop dat ik hem nu helemaal mag volgen
    zo de reis is goed gegaan had ik gehoord van pa was blij dat je gebeld heeft en nu op naar een mooie week voor jullie zal best lukken zo naar het weer gekeken tehebben nou kinderemn ik ga nu weer want er is nu nog niet te veel te zeggen behalve dat het hier ook goed is
    ikzou zeggen veel plezier en tot schrijvens geef jamie een heleeeeeeeeeeeeeeeeeeee dikke kus en let goed opelkaar pa ma en spikexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx love jullie